Onze werkwijze

Uiteraard inventariseren we je wensen uitgebreid, luisteren we goed naar je wensen en ambities voordat we voor je op zoek gaan. Vanaf het begin denken we met je mee en kun je rekenen op professionele ondersteuning en feedback.

 

OriŽnterend gesprek
We nodigen je uit voor een oriŽnterend gesprek wanneer we denken iets concreets voor je te kunnen betekenen. In dat gesprek brengen we in kaart wat jouw toegevoegde waarde is, wat je wensen zijn en dat spiegelen we aan de klantvragen. Dat kan zowel een concrete klantvraag als een geanticipeerde klantvraag zijn.

 

Je profiel op de site van Ahead
Met de input van beide partijen Ė jouw informatie en onze indrukken Ė komen we tot een resumť: een korte persoonsbeschrijving met daarin je relevante wekervaring. Dit resumť gebruiken we voor ons online kandidatenbestand en bij voordrachten aan opdrachtgevers. NB. Dit doen we natuurlijk pas nadat jij daarvoor toestemming hebt gegeven.

 

De beste match
Ahead zorgt voor de best denkbare match. Hiermee bedoelen we dat we functies voor je zoeken die ook echt bij je passen. Wanneer we die match zien, dragen we je voor aan de opdrachtgever (wederom, pas na jouw toestemming). Lees meer.

 

We begeleiden je in het proces
We bereiden je voor op het gesprek bij de opdrachtgever, zodat je kunt anticiperen op wat er komen gaat. Dit doen we door wederzijdse verwachtingen af te stemmen en je mogelijke aandachtspunten te geven.

 

Duidelijke afspraken
Voor de optimale samenwerking maken wij heldere afspraken en stemmen we verwachtingen af. We houden je precies op de hoogte, zodat je weet waar je aan toe bent. We zijn dus ook duidelijk als we een match niet zien.

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer