Testimonials

Bart Seelen
“Al vanaf het eerste moment had ik het idee met vakmensen te maken te hebben.”

 

Enige tijd geleden vond ik via Ahead Recruitment een nieuwe baan als Account Manager bij Daihatsu Holland. Al vanaf het eerste moment had ik het idee met vakmensen te maken te hebben. Tijdens ons kennismakende gesprek wisten de consultants een goed beeld te schetsen van de vacature. Ook hebben we uitgebreid gesproken over m’n ambities, mogelijkheden en valkuilen.

 

Richting Daihatsu Holland gaf men een perfecte persoons-beschrijving, waardoor dit een erg prettig gesprek werd. Ook tijdens de verdere procedure ben ik perfect begeleid en continu op de hoogte gehouden. Inmiddels werk ik al enige tijd met veel plezier bij Daihatsu Holland en is het beeld dat Ahead Recruitment schetste volledig uitgekomen. Al een aantal studiegenoten heb ik in contact gebracht met Ahead Recruitment, ik kan het dan ook iedereen aanraden.

 

Bart Seelen
Accountmanager
Daihatsu Holland B.V.

 

Erwin Philips
“De betrokkenheid van Ahead is erg prettig en professioneel.”

 

De contacten die ik had met Ahead waren redelijk kort, maar wel erg prettig. Ik heb één gesprek gehad op het kantoor van Ahead en daaruit kwam direct een gesprek voort met Axioma! Al binnen twee weken was ik bij dit bedrijf aangenomen.

 

De betrokkenheid van Ahead is erg prettig en professioneel. Ook achteraf, met andere woorden, ook wanneer de kandidaat al een paar maanden in dienst is. Maar wat me vooral bij staat is de betrokkenheid die ik heb ervaren tijdens het gesprek op het kantoor.

 

Erwin Philips
Accountmanager ICT
Axioma Groep

 

Hans van Dijk
“…de consultants proberen je bagage mee te geven waardoor de kansen op succes toenemen.”

 

Ahead is een betrouwbare en zeer professionele organisatie die de gemaakte afspraken nakomt. De consultants van Ahead verdiepen zich in de klant en kunnen goed aangeven wat de cultuur is bij het bedrijf en wat je er kunt verwachten.

 

Maar de service bij Ahead vind ik het belangrijkste. Zij begeleiden je tijdens het gehele traject en blijven zich inzetten voor je. De terugkoppeling is eerlijk en zij proberen je bagage mee te geven waardoor de kansen op succes toenemen. De consultants konden mij precies aangeven wat de mensen bij het bedrijf verwachten en hoe de persoonlijkheden zijn van de mensen die er werken.

 

Hans van Dijk
Internationaal Accountmanager
IT Works

 

Klaas van der Hoeven
“De sfeer in het eerste gesprek was direct goed, ontspannen, maar vooral oplossingsgericht.”

 

Na 20 jaar in het bankwezen heb ik gereageerd op een vacature voor een heel andere functie die via Ahead was uitgezet. De sfeer in het eerste gesprek was direct goed, ontspannen, maar vooral oplossingsgericht. Ik vond het fijn dat men in dit gesprek direct de goede toon wist te zetten, maar ook een gezond-kritische houding liet zien. En de functie? Die heb ik gekregen, waarbij vooral de persoonlijke aandacht van Ahead me geholpen heeft bij het nemen van deze beslissing.

 

Klaas van der Hoeven
Trainer bij Stater

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer