De beste match

Ahead zorgt voor de best denkbare match. Hiermee bedoelen we dat we functies voor je zoeken die ook echt bij je passen. Wanneer we die match zien, dragen we je voor aan de opdrachtgever Ė na jouw toestemming uiteraard.

 

EfficiŽnt op je doel af
Door een samenwerking met Ahead vergroot je kansen om je doel te bereiken. Je hebt via ons toegang tot een groot en zorgvuldig opgebouwd netwerk. Wij maken de route voor je vrij door de juiste contacten te benutten en direct te handelen. We creŽren kansen voor je die je alleen niet zo snel zou krijgen.  

 

Betrouwbaar klanbord
Je kunt rekenen op Ahead als klankbord. Een goed inzicht in je eigen wensen en ambities vormt het startpunt van een matchingsproces. Wij nemen de tijd om goed naar je te luisteren om die wensen en ambities scherp te krijgen. Ook bespreken we de mogelijkheden en verwachtingen en zijn we eerlijk over je kansen.

 

Gerichte feedback
Daarnaast geven we je gerichte ondersteuning en eerlijke feedback op bijvoorbeeld aanpak en presentatie; dragen indien gewenst aanwijzingen en verbeterpunten aan; en helpen je de relevante informatie (in je CV) zichtbaar te maken.

 

Duurzame relaties
We hechten waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers, bij voorkeur is dat een langdurige samenwerking. Zij komen vaak terug voor een vervolgopdracht. Ook kandidaten die zelf een nieuwe uitdaging vonden, zien we terug als opdrachtgever. We hebben feeling met de organisaties waarvoor we werken en dat maakt dat we buitengewoon efficiŽnt kunnen koppelen.

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer