Onze werkwijze

Uiteraard inventariseren we uw wensen uitgebreid alvorens we voor u op zoek gaan. Een goede match start tenslotte met een scherp beeld van uw verwachtingen. Van het begin af aan denken wij met u mee en kunt rekenen op professionele ondersteuning en feedback.

 


In een eerste gesprek inventariseren we uw wensen. We bespreken het functieprofiel, de gewenste contractvorm en hebben ruim aandacht voor de sociale aspecten. We nemen de opdracht alleen aan als we de overtuiging hebben er iets mee te kunnen.

 

Eerlijk advies en heldere feedback
Gericht op zoek
Ahead gaat actief op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw vacature. Daarbij benutten we onze eigen kandidatenbestand en ons uitgebreide relatienetwerk. We zijn pro-actief in de benadering van relevante kandidaten. Ook kijken we kritisch naar publicatiemogelijkheden, we geven u een media-advies op basis van de specifieke omstandigheden.

 

De beste match
Ahead zorgt voor de best denkbare match. Hiermee bedoelen we dat we kandidaten voor u zoeken die behalve aan het functieprofiel voldoen, ook passen in uw organisatie en het team. Lees meer.

 

U beslist
Hoe goed wij ook denken dat de match is, de uiteindelijke beslissing is natuurlijk aan u. U bepaalt of u de voorgedragen kandidaten daadwerkelijk wilt spreken en met wie u in zee gaat.

 

Integratie
We vinden het niet alleen belangrijk de perfecte kandidaat te vinden, we hechten ook grote waarde aan de goede verloop van het integratieproces op de werkvloer. Daarom bieden we als onderdeel van het bemiddelingsproces een assessment aan. Lees meer.

 

Duidelijke afspraken
Voor een optimale samenwerking maken wij vooraf duidelijke afspraken en wellicht ten overvloede; daar houden we ons ook aan. Gedurende het hele proces brengen wij u zorgvuldig op de hoogte van de voortgang. U weet waar u aan toe bent.

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer