MDI Analyses

Ahead is gecertificeerd voor het afnemen MDI Analyses. We maken gebruik van het Succes Insight Wheel en de DISC gedragsstijlen. De hierna genoemde analyses kunnen bij Ahead worden afgenomen voor aanvullende informatie in het bemiddelingsproces. Of los daarvan in situaties waar een analyse van een individuele medewerker (of een team) kan helpen de effectiviteit van die medewerker (of dat team) in de samenwerking met anderen of in de verkoop te verbeteren.

 

Algemene Gedragsanalyse
De Gedragsanalyse geeft antwoord op de vraag: “hoe doet iemand de dingen die hij doet?” U krijgt inzicht in de gedragseigenschappen van het individu, diens manier van communiceren en sleutels om hem/ haar te managen of te motiveren. De uitkomsten zijn heel zichtbaar, concreet en toepasbaar.

 

Sales Gedragsanalyse
De verkoopgeoriënteerde Gedragsanalyse is vergelijkbaar met de Algemene Gedragsanalyse. Het verschil is dat de verkoopgerichte analyse specifiek inzoomt op de commerciële gedragseigenschappen van het individu, diens manier van communiceren in het verkoopproces en sleutels om hem (haar) in dat proces aan te sturen en te stimuleren. En de verkoper heeft inzicht in zijn (haar) eigen gedrag en hoe hij (zij) bij de klant overkomt en kan daarmee zijn (haar) effectiviteit vergroten. De uitkomsten zijn net als bij de Algemene Gedragsanalyse heel zichtbaar, concreet en toepasbaar. 

 

Werkgerelateerde Drijfverenanalyse
De Werkgerelateerde Drijfverenanalyse biedt antwoord op de vraag: “waarom doet iemand wat hij doet?” en geeft meer diepgang. Het verschaft inzicht in de achtergrond van het gedrag van het individu; in datgene wat van wezenlijk belang is voor hem/ haar, wat hem/ haar drijft en motiveert. Ook deze informatie helpt u bij managen en motiveren van uw (toekomstige) medewerker(s).

 

Teamanalyse
Zowel de Algemene Gedragsanalyse als de Werkgerelateerde Drijfverenanalyse kunnen bovendien worden ingezet voor een teamanalyse. De uitkomsten leveren dan een bijdrage aan de teamontwikkeling, zoals de verbetering van de teamresultaten of de samenwerking binnen het team.

 

>> Terug

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer