Testimonials

 

GEN Nederland

"Ahead gaat niet voor hit & run maar voor een gedegen en professionele werkrelatie op langere termijn. En dat werkt!"

 

Ahead Recruitment inschakelen is voor mij samen werken  aan een werving- en selectievraagstuk. Mijn ervaring is dat Ahead gevraagd en ongevraagd meedenkt en meepraat, met als doel om een optimale match te bereiken voor de klant. Kennis van de arbeidsmarkt, maar ook van P&O en natuurlijk mensenkennis! Ahead gaat niet voor hit & run maar voor een gedegen en professionele werkrelatie op langere termijn. En dat werkt!


Mirjam de Boo
P&O Manager GEN Nederland

 

IT WORKS
“Beoordelen op een CV is één, maar de juiste persoon bij een team weten te vinden is een stap verder.”

Mijn ervaringen met Ahead zijn uitstekend. De voorgestelde kandidaten zijn bovengemiddeld. Hierin steekt Ahead met kop en schouder boven andere bureaus uit. De kracht zit in de persoonlijke benadering. Beoordelen op een CV is één, maar de juiste persoon bij een team weten te vinden is een stap verder.

 

Verder is het relatiebeheer goed geregeld. Je wordt tijdig en goed geïnformeerd over de voortgang, dit geldt zowel voor ons als opdrachtgever als voor de kandidaten. De standaard No-cure-no-pay regeling tot en met de proeftijd geeft vertrouwen en laat zien waar Ahead voor staat.

Herry Bruins
Directeur IT Works

 

KRÖLLER ASSURANTIËN BV
“Elk bedrijf kent zijn eigen cultuur, die informatie laat Ahead meewegen…”

 

In een relatief korte periode heeft Ahead Recruitment een aantal vacatures voor ons weten in te vullen.

 

Opvallend daarbij was het vermogen van Ahead om zich in te leven in de specifieke wens van ons waar het de plaats in de organisatie betrof. Hierbij spelen details een rol die niet direct uit een functieprofiel te halen zijn en die bij een nadere kennismaking aan ons bedrijf kennelijk goed zijn opgepikt. Elk bedrijf kent zijn eigen cultuur en die informatie laat Ahead meewegen bij de beoordeling van een kandidaat.

 

Het gevolg van deze aanpak heeft geresulteerd in een succesvolle invulling van onze vacatures, waarbij de kandidaten stuk voor stuk te spreken waren over de persoonlijke en eerlijke aanpak van Ahead. De gewekte verwachting strookte met hetgeen de kandidaten later aantroffen binnen ons bedrijf. Ahead is hierdoor een vaste partner waar het onze werving betreft.

 

Michiel van Niekerk
Adj. Dir. Commercie
Kröller Assurantiën BV

 

WELTEN
“…in hun analyses is altijd een scherpe, kritische en accurate beschrijving van de kandidaat opgenomen.”

 

Onze ervaringen met Ahead Recruitment zijn in een woord samen te vatten: eerlijkheid. Natuurlijk doet Ahead Recruitment haar uiterste best haar kandidaten aan ons te 'verkopen', maar in hun analyses is altijd een scherpe, kritische en accurate beschrijving van de voorgestelde kandidaat opgenomen. Daarbij worden niet enkel de sterke punten van de persoonlijkheid belicht, maar ook de ontwikkelpunten. Dit heeft ertoe geleid dat wanneer Ahead iemand introduceert er bij Welten direct de beleving is dat deze kandidaat goed zal zijn. Ervaringscijfers (percentage 'contract aangeboden' t.o.v. 'totaal voorgestelde kandidaten') onderbouwen dit.

 

Naast bovengenoemde wijze van introduceren hanteert Ahead ook een nog persoonlijker manier: vooraf telefonisch of 'life' klankboorden of het profiel van de kandidaat zou passen in onze organisatie. Hierdoor is door de jaren heen een vertrouwensband gecreëerd. Door de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten, alsmede de vertrouwensband, is Ahead Recruitment hofleverancier voor Welten geworden als het gaat om nieuwe medewerkers. De goede banden tussen de organisaties blijkt uit het volgende: Komt een kandidaat via Ahead, dan slaat men het eerste gesprek over, en wordt er direct een afspraak gemaakt met de toekomstig leidinggevende binnen Welten.

 

Casper Bartels
Regiomanager Welten

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer