Masterclass Netwerken - Aanvullende informatie

Informatie over praktische details
Datum: 10 september 2009
Tijd:   13.00 – 17.00 uur
Plaats:  Delft
Investering:  € 350,-- (exclusief BTW, inclusief koffie/thee en netwerkborrel na afloop).

 

Informatie over de inhoud
Tijdens de masterclass word je bewust van jouw sociaal kapitaal en leer je hoe je dat kunt inzetten voor het acquireren van je ideale project. De netwerkexperts Miriam Notten en Martin van der Gaag van La Red®  nemen je mee in de intrigerende wereld van het Strategische Netwerken.

Concreet  biedt de workshop je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is sociaal kapitaal en wat heb ik er aan?
  • Wat is een sociaal netwerk en welke typen netwerken zijn er?
  • Hoe worden netwerken gevormd?
  • Welke kansen en beperkingen bieden jouw netwerken je?
  • Hoe pas je de netwerkbenadering toe in combinatie met communicatie, strategie en organisatie?
  • Hoe kan je de netwerkbenadering benutten om innovatie en change tot stand te brengen.

Verder gaan we in op het strategisch opbouwen van je netwerk en maak je onder begeleiding van La Red® de analyse van je eigen netwerk. De dag wordt afgesloten met een strategisch netwerkspel.

 

Informatie over La Red®
La Red® is hét loket voor netwerken en relatiebeheer. Ze verzorgen workshops, masterclasses en analyses voor individuen en organisaties.

 

La Red® gaat bij netwerken uit van de mens achter de functie en de organisatie. Omdat je zakelijke relaties aangaat met mensen en niet met organisaties. Het doel van netwerken is volgens La Red®: het beschikbare sociale kapitaal zakelijk leren inzetten. Waarbij een productief en goed vormgegeven netwerk altijd rekening houdt met de eigen belangen.

 

La Red® geeft advies inzake de opbouw van de juiste netwerken en het functioneel inzetten ervan. Netwerken is bij La Red® altijd gericht op de lange termijn en heeft duurzaamheid als kenmerk. Daarnaast activeert La Red® - indien gewenst - verschillende soorten dynamische netwerken, die van belang zijn voor de deelnemers.

 

 

Naar de website van La Red®.

 

RECRUITMENT NIEUWS

Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten gezocht!
30.07.2012
Ahead zoekt een Manager Machinegereedschappen & Meetinstrumenten voor een technische handelsonderneming. Deze toonaangevende organisatie adv ...

.. lees meer

Senior Communicatieadviseur Overheid
29.05.2012
Voor een overheid in Noord-Holland zoekt Ahead een Interim Senior Communicatieadviseur. Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als Senior Communic ...

.. lees meer

Interim HR Adviseur
14.05.2012
Ahead zoekt voor echte Rotterdamse organisatie een interim HR Adviseur. Binnen een team van 8 collega's help je met name om tactische activi ...

.. lees meer